MitzuYTB Admin
| Subiect: Cerere Helper Mar Dec 23, 2014 7:23 am | |
| MODEL DE POSTARE PENTRU CERERE HELPER: Nick: Level (minim 5) ATENTIE VA TREBUIE MINIM 10 ORE PE SERVER!: Prenume: Cate ori joci pe zi (Fara AFK / ESC): De ce doresti helper: Caracterizeaza-te in cateva cuvinte: Poza cu /stats si /profile (obligatoriu): Alte precizari:
ATENTIE: Nu faceti cerere daca nu aveti minim level 5 si 10 ore ONLINE, altfel cererea va fi stearsa si veti primi 10% warn pe forum.
Ultima editare efectuata de catre MitzuYTB in Mier Dec 24, 2014 1:28 pm, editata de 1 ori | |
|
wizzard2oo3
| Subiect: Re: Cerere Helper Mar Ian 06, 2015 5:25 pm | |
| Nick:[KING]wizzard2oo3 Level (minim 5) ATENTIE VA TREBUIE MINIM 10 ORE PE SERVER!: Prenume:Alex Cate ori joci pe zi (Fara AFK / ESC):5 De ce doresti helper:Ca imi place sa ajut lumea! Caracterizeaza-te in cateva cuvinte:Sunt un baiat de 12 ani si imi place sa ma joc pe pc si fotbalul. Poza cu /stats si /profile (obligatoriu):https://imgur.com/YZWCtyr Alte precizari:Nu! | |
|
GAMEX
Mesaje : 8 Data de inscriere : 21/12/2014 Varsta : 26 Localizare : Bacau
| Subiect: Re: Cerere Helper Mar Ian 06, 2015 5:29 pm | |
| Acceptat pentru teste cauta un admin 5+!
| |
|
Levi2333
| Subiect: Re: Cerere Helper Mar Ian 06, 2015 5:55 pm | |
| Nick:Levi Level (minim 5) ATENTIE VA TREBUIE MINIM 10 ORE PE SERVER!: Prenume:Florin Cate ori joci pe zi (Fara AFK / ESC):4-5 De ce doresti helper:sa ajut playeri , sa comunic cu ei Caracterizeaza-te in cateva cuvinte:hobiurile mele sunt: joc footbal Poza cu /stats si /profile (obligatoriu): Alte precizari: | |
|
George_KGB
| Subiect: Re: Cerere Helper Mar Ian 06, 2015 5:57 pm | |
| - MitzuYTB a scris:
MODEL DE POSTARE PENTRU CERERE HELPER:
Nick:[STAFF]George_KGB Level (minim 5) ATENTIE VA TREBUIE MINIM 10 ORE PE SERVER!:5 Prenume:Stiharu Cate ori joci pe zi (Fara AFK / ESC):7 De ce doresti helper:sa ajut playerii Caracterizeaza-te in cateva cuvinte:sunt de treaba Poza cu /stats si /profile (obligatoriu):vedeti voi Alte precizari:acceptatima!
ATENTIE:Nu faceti cerere daca nu aveti minim level 5 si 10 ore ONLINE, altfel cererea va fi stearsa si veti primi 10% warn pe forum. | |
|
miXXXed
| Subiect: Re: Cerere Helper Mar Ian 06, 2015 6:02 pm | |
|
Nick:miXXXed Level (minim 5) ATENTIE VA TREBUIE MINIM 10 ORE PE SERVER!:5 Prenume:Cristian Cate ori joci pe zi (Fara AFK / ESC):5 De ce doresti helper:Ca-mi place Caracterizeaza-te in cateva cuvinte:Sunt bun <3 Poza cu /stats si /profile (obligatoriu):Da Alte precizari:
ATENTIE:Nu faceti cerere daca nu aveti minim level 5 si 10 ore ONLINE, altfel cererea va fi stearsa si veti primi 10% warn pe forum.[/quote] | |
|
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Cerere Helper | |
| |
|